maanantai 12. kesäkuuta 2017

Puhelimen tyhjennys #1

Long time no see, 
Tosin ihan syystäkin. Aloin pitämään hevosblogia, koska hevosjuttuja alkoi olemaan yhä enemmän ja enemmän mutta ajattelin, että tänne voisi aina silloin tällöin päivitellä, jos on jotain kerrottavaa, joka ei sovi hevosblogiin. Eli tästä lähin hevosjutut voi lukea Nollasarjalainen-blogista ja normaali elämän jutut täältä.


Keväällä kerkesi tapahtua kaikennäköistä. Käytin ehkä enemmän rahaa kuin olisi pitänyt Tapparan playoff:eihin, mutta se palkittiin kultajuhlilla.
1. Kristian Kuusela 2. Jukka Peltola 3. Kultajuhlat torilla 4. Jan-Mikael JärvinenNizzan reissu oli tosi onnistunut, oli hyvä sää ja päästiin käymään myös Monacossa ja siellä esim. F1 varikolla!
1. Lentokoneessa Alppien yllä 2. Alkuruoka eräässä ravintolassa 3. Meri-instituutin kaloja #FindingDory 4. Talviturkin kasto jäisessä VälimeressäVikoina viikkoina koulussa tapahtui kaikenlaista. Oli Ysien iltajuhla, Kasaripäivä jne. Kaikki oli oikein ikimuistoisia ja hauskoja. Siirin liikutus on jatkunut normaalisti myös.
1. Iltajuhlan jälkeen odottamassa pizzaa 2. Kasaripäivän outfit 3. Siiri kentällä lumisateessa toukokuussa 4. Päättärien jälkeen kuvia ottamassa Pauliinan kanssa

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti