lauantai 7. tammikuuta 2017

Plans & Desires

Moro,

Vuos 2017 on startannut tähän mennessä ihan hyvissä merkeissä, mikä on positiivista. Ajattelin tähän nyt sitten listata suunnitelmia ja toiveita, mitä haluaisin vuonna 2017 toteuttaa, ostaa ja kokea!

C-Ajolupa & hevostartti

Keväällä olis toiveissa ja suunnitelmissa siis ajaa ensimmäinen hevoskortti. Valmiudet siihen kyllä luulen ainakin omistavani, ongelmana on vielä hevosen saanti kurssille lainaksi. Jos kortin saan niin tarkoitus olisi tietysti saada myös hevosstarttikin tällevuodelle. Tätä kuudentoista ikää ollaan muutenkin ravipuolelta odotettu, sillä nyt mustakin tulee oleen hyötyä radalla kun saan käsitellä kilpailuaikana hevosia.

Varsoja, varsoja, varsoja

Ystäväni hevosen pitäisi saada kesän korvalla varsa ja sitä olisi tarkoitus sitten käydä hoitamassa ja katselemassa.Oon myös miettinyt, että jos löytyis kiva pieni kimppa, voitaisiin ostaa ravivarsa ja viedä se valmennukseen sitten muualle, sais oman nimensäkin jonnekkin papereihin xd.

Ratsastussaappaat

Nyt vihdoin ja viimein jalkani kasvu on loppunut, joten voin hyvin ja turvallisin mielin hankkia saappaat. Tuollaiset, halvemmasta päästä olevat saappaat sopii mun käyttöön oikein hyvin.
Kuva: Horze

 Nizza

Ollaan siis menossa iskän kanssa kaksin Nizzaan toukokuussa ja siellä olisi tarkoitus kierrellä museoita (tietysti, olenhan historiafriikki) ja tietysti shoppailla ja jos mahdollista, niin ratsastaa. Mennään myös varmaan käymään siinä vieressä olevassa Monacossa ihailemassa jahteja.
Nizzassa museoista kiinnostaa eniten Napoleon museo ja useat taiteiden museot. Myös oopperassa olis tosi jees päästä käymään, nähtäväksi jää, mitä keritään tekemään pidennetyn viikonlopun aikana.

Uusi koti

Jos kaikki menee kuin Strömsössä ja pääsen kouluun Tampereelle, olisi tarkoitus myös myöhemmin syksyllä sinne muuttaa. Koulumatka lyhenis melkein 35km ja vähentäis myös koulumatkoihin kulutettua aikaa ainakin puolella. Olishan se ihan tosi hienoo päästä itsenäistyyn, pystyis ryhtyyn vegaaniksin kokonaan, kun ei kukaan muu mun ruuista söis. Ja näin introverttiselle erakkoihmiselle yksineläminen olis varmasti ihan toimiva vaihtoehto
Jos ei mene kuin Strömsössä uusi koti mitä todennäköisemmin kutsuu silloinkin. Plan B on siis hakea Kaustisten raviopistolle kolmoistutkintoa suorittamaan. Kaustisilla on myös lukiona musiikkilukio, mikä sopii paremmin kuin hyvin. Kolmoistutkinnossa olis se hyvä puoli, että jos ei hevospuolelta saa töitä, on se lukion oppimäärä ja ylioppilaslakki, joten voi hakea vaikka yliopistoon.

Muuta + pikkujuttuja

Haluisin ostaa Carrien kirjoja äänikirjoina, hankkia vihdoinkin sen vinyylilevysoittimen ja virittimen, oppia vielä paremmin lukemaan pianon bassonuottia, piirtää paljon ja ehkä jopa ajaa yks ponistartti vielä. Kirjojen lukeminen ja itsensä yleissivistäminen on tietysti joka vuosi listalla. Carmen pitäis käydä kattomassa Ossin ja Carinan kanssa Helsingissä. Kesällä rakas Anna täyttää 18v ja tietysti saa ajokortin. Olis jees jos päästäis ajelemaan, vaikka vähän pidemmällekkin!

-Sara

1 kommentti: