torstai 25. elokuuta 2016

Coldplay 3.7.2016

Heippa!

Olin siis heinäkuussa Coldplayn keikalla ja olihan se ihan mahtava. Suurin keikkamasis ikinä, johtuen varmaan siitä, että niiden biisit on mulle niin henkilökohtasia.

Matka alkoi sunnuntai aamuna, kun lähettiin iskän kanssa ajamaan Tampereelle hakemaan setää kyytiin ja siitä sitten kohti Helsinki-Vantaata. Mentiin siis lentokoneella, koska se nyt sattui olemaan helpompaa ja halvempaa.
Lento kesti sen 45min ja sitten Arlandasta 20min Tukholman keskustaan Centralstationille, josta käveltiin meidän hotellille. Jätettiin tavarat sinne, otettiin kaikki tarvittava keikalle mukaan ja lähettiin läheiseen mäkkiin syömään, jonka jälkeen ostamaan pendeltågiin lippuja. Sillä sitten matkustettiin Solnaan ihan Friends Arenan viereen. Siihen oli tullut suuri ostoskeskus ja käytiinkin siellä katselemassa vähän, jonka jälkeen mentiin ostaan pakolliset keikkapaidat ja sitten jonottamaan. Jonotettiin joku reilu tunti ja sitten päästiin sisälle. Meillä oli permantopaikat ja iskä ja setäni ei halunnut ihan sinne ihmisten keskelle tulla niin menin sinne sitten itse. Kerkesin siinä vielä istuskelemaankin ja tutkiskelemaan portilla jaettua Xylobandia ja love-pinssiä. Lämppäreinä oli Alessia Cara ja Birdy.

Sitten tuli se kauan odotettu hetki. Chris Martin livenä mun edessä. Oh my god. Biisilista löytyy tästä. Oli siellä se Heroeskin. Voi kun ei meinannu kyyneleet loppua millään. Keikka oli kyllä paras hetki kesästä.

Keikan jälkeen sille yhdelle pienelle junalaiturille oli kauhee ryysis ja odotettiin siellä puristuksissa reilun tunnin verran ja kun päästiin junaan niin olin vielä enemmän puristuksissa. Paniikkikohtaus alkoi puskea lähemmäs ja lähemmäs ja nestehukkakin siinä riesana kaiken lisäksi. Päästiin kuitenkin ehjin nahoin hotellille ja siellä join ja sitten nukkumaan.

Kerkesin siinä maanantaina vielä käymään parissa kaupassa tossa Tukholman keskustassa ennenkun junalla Arlandaan ja sieltä lentokoneella Suomeen. Kotimatkalla pysähdyttiin Myllykukossa syömässä.

Ostokset oli siis Monkista ja Hollisterista

Hollisterista ihan tällänen plain (ale) t-paita

Monkista tällänen kiva mekko, jota käytinkin Johannan rippijuhlissa.
Lila xyloband ja love-pinssiPuhelinlaatuja, mutta tässä pari videoo keikalta!

Xx Sara1 kommentti: