torstai 16. kesäkuuta 2016

These are the days of our lives

Moi,

Ei tullut maailmanmestaruutta, ei tavattu torilla, keskiarvokin laski. Jotain positiivista sentään löytyy. Omistan mopokortin, ripari on nyt käyty ja sunnuntaina on konfirmaatio ja rippijuhlat.

TET-viikko meni hyvin. Pääsin tekeen paljo erilaisia hommia ja leikkaustakin kävin seurailemassa. En jaksa siitä hirveesti nyt alkaa selittään, kun se veis niin paljo aikaa ja rahaa joita en vieläkään omista. Perushommat oli karsinoiden siivous, pirtu ja betadinepullojen täyttö ja hoitotöiden seuraaminen.

Koulu päätty rip mun keskiarvo, koska kuvis sitten laski sen alle ysiin. Lukuaineiden oli kyllä 9,1. Kevätjuhlaesiintymiset meni ihan ookoo ja kaikki tutut pääsi ylioppilaiksi. Kauheeta ajatella, että enää vuosi peruskoulua jäljellä, kun justhan se vasta alko. No ei se koulu kyllä siihen lopu, ainakin jos alkuperäisen suunnitelman mukaan mennään. Eka Fes ja sit viel ainakin toivottavasti Britteihin yliopistoon, kunhan ne nyt ees jäis EUhun. Minä olen siis porukassa #VoteRemain.

Ripari oli oikeen mahtava. Ekat pari päivää oli sellasta, että "Tulkaa hakeen mut pois täältä" mutta loppujen lopuksi siellä oli sitten niin kivaa, että oli vähän sad kun se sitten tiistaina päättyi. Perjantaina kokoonnutaan melkein koko ripariporukalla seurakunnan nuorteniltaan. Osa mun kavereista onkin jo päättänyt lähtevänsä iskoon (isoskoulutus) ja minäkin olen menossa, sen verran hauskaa puuhaa näytti olevan. Pääsen/joudun myös lukemaan saarnaa konffiskirkossa ja jännittää vähäsen.
KASTOIN MUN TALVITURKIN! Hyppäsin vikana iltana muun porukan kanssa vaatteet päällä järveen ja sitten laulettiin saunassa saunalauluja oli ihan sika kivaa ja näin on yks kohta Summer Bucket listiltä suoritettu.

Kävin hakemassa aselupaan lääkärintodistusta ja pappalta mamman vanhoja koruja joista jotain aijon käyttää sitten rippijuhlissa. Oon oppinu ny ajaa kunnolla mun rakkaalla apikallani ja enää se ei sammaha tonne tien pientareelle ainakaan siitä syystä että en osais ajaa.

Mitään muuta tällä(kään) kertaa ei ole, ilman kuviakin jäitte :(

Xx Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti