keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Queen + Adam Lambert 3.6.2016

Mooi!

Oon happy nyt. Näin mun baet Rogerin ja Brianin livenä. Vieläkin yritän sisäistää sitä, että ne siinä mun edessä oikeesti oli, seisoi, rokkas ja lauloi. Itkin, nauroin, hypin, lauloin. Tuli Hammer to fall, Love of my life (rip minä), We will rock you ja Radio Gaga.
Lähettiin jossain neljän maissa ajamaan kohti Helsinkiä ja Kaisaniemeä. Alueelle kun saavuttiin ei ollut enää jonoja, kun tosiaan ovet oli auennut jo neljältä. Käveltiin suoraan lipputarkastukseen ja sitten paitajonoon josta ostettiin paidat. Siellä tosiaan oli esiintynyt jo Kasmir ja sitten ennen Queeniä oli vielä muutama "lämppäri" (tosiaan oli siis festarit kyseessä). Lämppäreistä mentiin ainoostaan kattoon Suzanne Vegaa, kun halusin päästä mahdollisimman lähelle ja jossain kymppirivissä oltiinkin.

Tässä vaiheessa alko jo ihan kiitettävästi jännittää. En olis vuosi sitte uskonu, että joku päivä viel näen Rogerin ja Brianin ihka elävinä.

Setlist oli kyllä ihan mahti, olisin tosin halunnu sen Who wants to live forever:in sinne listalle myös. Voin kyllä kuolla ihan onnellisena senkin puolesta, että Brian kattoi mua silmiin ja hymyili.
Adam osas kyllä hommansa ja kiitteli kovasti, että saa Rogerin ja Brianin kanssa esiintyä. Samanlaista keikarimaisuutta kun Freddiellä, mutta ei yhtään yrittänyt kopioida Freddien trademarkkeja. Joku viisas pääsi sanomaan, että jos Freddien saappaat ovat 45, niin Adamin ovat ainakin 43. Brianin kitarasoolo oli aivan upea. Avaruusteemainen sopii kyllä astrofysiikan tohtorille vallan mainiosti ja Rufuksen (Taylor, Rogerin poika) ja Rogerin drum battle oli kanssa tosi kiva. 
Muuta keikkaan liittyvää olis se, että kun keikasta twiittailin ja kiittelin niin Brian sitten yhestä twiitistä tykkäsi (yayay, omg). Tässä vielä muutama kuva keikasta, pahoittelen laatuja #puhelin.

Xx Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti