lauantai 14. toukokuuta 2016

Close your eyes, let your spirit start to soar...

...And you'll live as you've never lived before

Hello ja myöhäisiä terveisiä Suomen kansallisoopperasta

Olin 19.4 katsomassa Oopperan kummitusta ja goodbye, jäin koukkuun. Voidaan siis lisätä se mun Obsession listalle. Oon tässä nyt lievittänyt surua siitä etten ikinä enää nää sitä niiden ihmisten esittämänä, jotka sen mulle ja täydelle oopperan pääsalille esittivät. Omasta mielestä parhaat oli Sari Nordqvist (Mme Giry) ja Ilkka Hämäläinen (Phantom). Jotenkin tää Helsingin tekemä kummitus oli kyllä aivan mahtava, vaikka ei alkuperäinen ollutkaan. 

Ripari ja rippijuhlat lähestyy kovaa vauhtia ja huomenna olis tarkotus mennäkkin katsomaan mekkoja. Tähän rippijuhliin liittyy aina tietysti lahjat, joiden toivoisinkin olevan rahaa (vitsit kuulostan niin ahneelta, en siis mitään rahaa vaadi you get the point) sen takia, että suunnitelmissa olis ostaa ainakin kolmeen oopperaan liput. Nää kolme must see:tä on 
Georges Bizetin Carmen, Mozartin Figaron häät ja Richcard Wagnerin Lentävä hollantilainen. Sit sellasia mitkä ei oo niin must on Mtsenskin kihlakunnan Lady Macbeth (Dmitri Šostakovitš), Lepakko (Johann Strauß) ja Elektra (Richard Strauß). Kaikki kuus esitetään Helsingissä oopperatalolla. Näihin on siis rahankeräysprjoketi käynnissä.

Maanantaina alkaa TET-viikko ja sen suoritan Tampereen hevosklinikalla. Vähän jännittää, koska ei hajuakaan mitä sitten tuun tekemään viikon ajan ja kun ihan yksin ilman kaveria oon siellä tetissä. Maanantaina on myös AM120 teoriakoe ja torstaina kesätyöpaikan perehdytys, varsin kiireinen viikko siis ja pitäisi vielä ranskan ja maantiedon kokeisiinkin lukee, kun niistä ei olis varaa saada huonoo numeroo, ettei keskiarvo laskisi kauheesti. Uskonnostakin on joku Mikael Agricola -testi. Kevätjuhlaharjoituksia pukkaa ja muidenkin esiintymisten harjottelua, että oon kyllä onnellinen, kun lomalle vihdoin päästään ja saadaan se riparikin suoritettua. Muita suunnitelmia ei oo kesälle, kun Coldplayn keikka Ruotsissa (rest in pieces mun feelssit, koska keikka on Friends Arenalla) ja ratsastusleiri ja tosiaankin se kesätyöviikko, joka tosin on ihan elokuun alussa, pari päivää menee koulunkin päälle. Annan ja Papun kanssa ollaan kyllä suunniteltu, jos käytäisiin Aliksella maastareitä jossain vaiheessa hypäämässä. 

Go go Suami! Jos ei tällä joukkeella maailmanmestaruutta nii ei sit kyllä millään joukkueella. On Sashaa ja Patee ja Mikkee ja Kossuu. Ja tietty Komarovin Leksa, Leksa, Leksa, Leksa. Lempparipelaajat täst joukkueest on Mikke (joka on muuten pirun hyvännäkönen nyt ku ei oo enää sellanen pikkujäbä) ja Sasha. Pahin Soomen vastustaja on varmaan Kanada, jonka peliä nytkin katselen ja vahvalta kyllä näyttää.

Päivittelen sit teille mitä tapahtuu ja toivottavasti tavattais torilla 22.5 päivä!

Xx Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti