sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Hello, it's me

Moi

Kauan kestikin se aktiivinen postaustahti, oikeen vissiin yhen postauksen xd. Mutta syykin osaksi siihen on. Oltiin nimittäin pariviikkoa tossa kanarialla niin en sieltä päässyt postailemaan. Siitä reissusta voisin sitten erikseen tehdä postauksen.

Oon tässä viimeaikoina lähinnä ollu kotona ja käyny ratsastamassa Siirillä, joka on mun vuokrikseni. Rippikoulukäynnit on melkein kaikki suoritettu, enää pari jäljellä. Nyt tulevalla viikolla olis musaesitykset kuutosluokkalaisille, samoin kahen viikon päästä myös. Käyn myös parina päivänä digituutoroimassa ala-asteella ja kertomaan ohjelmista mitä yläasteella tullaan käyttämään. Sitten olis luvassa muutaman päivän ratsastukset ja tallihommat Siirillä, kun omistaja on poissa, normaalisti käyn vaan kerran viikossa.
Tiistaina olis Oopperan kummitus Helsingissä ja terveystiedon koe ja liikassa kuntotesti ja cooperintesti. Ajattelin, että cooperiin voisi nyt oikeesti panostaakin eikä vaan kävellä. Kattoo ny jaksaako. Sitte toukokuussa olis koeviikot, tetti ja ajotunnit ja käsittelykoe mopolla. Heti kesäkuun alussa olis se Queenin keikka ja sitte ripari. Täällä äiti jo käy kuumana, että mitä vieraille tarjotaan.

Siiri on siis mun vuokrikseni, jonka "sain" äitin kautta. Siiri on 21v arabineiti. Oikeen mukava, vähän ehkä tammamainen ja herkkis välillä mutta muuten oikeen kiva. Siirin kanssa lähinnä koulua väännetään ja maastoillaan kun kelit sallii, kun hällä ei enää hypätä. Tuossa joku pätkä pari viikkoa sitten.

Mites, onko teillä jo lumet sulanu? Täällä on.

Nyt tällänen lyhyt kuulumispostaus, mutta yritän saada postattua taas vähän useemmin

Xx Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti