perjantai 3. heinäkuuta 2015

PCD game is too strong + Alavus

Hellou!

Keikkamasennus on perseestä. En pysty tekeen keikasta postausta, mutta kerronpa teille nyt siitä kuitenkin vähän.
Perjantaina menin Papulle yöksi ja lauantaina viideltä aamulla lähdettiin kohti Helsinkiä. Puoli kaheksan maissa oltiin perillä hotellilla, jossa syötiin aamupala ja sitten bussilla nro 69 kohti Olympiastadionia.
Yheksän jälkeen aloitettiin jonottaan ja ensin jonotettiin kadulla, mutta jonkin ajan kulttua meidät siirrettiin jonottamaan karsinaan. Siinä sitten jonotettiin, joka sisälsi lähinnä lukemista ja syömistä. Tuli siinä yksi kunnon rae- ja ukkoskuuro ja kaikki kastui läpimäriksi. Lippu säilyi onneksi hyvänä.
Kentällä saatiin hyvät paikat ja tykkäsin kovasti McBustedista, joka oli lämppärinä.
Sitten tuli se hetki jota oltiin odotettu. 1D tuli esiin savun seasta, ilotulitteet räjähti taivaalle ja clouds pärähti soimaan. Siitä seuraavat kaks tuntia oli mun elämän parasta aikaa.
HARRY VITUN STYLES KATSOI MINUA SILMIIN
Voin kuolla onnellisena ;_;

Keikan jälkeen lähdettiin kävelemään kohti pysäkkiä, jossa olikin paljon väkeä. Parinkymmenen minuutin odottelun jälkeen pääsimme bussiin ja kohti hotelliamme. Siellä söimme vähän ja menimme yhden aikaan nukkumaan.
Aamulla söimme hotellilla aamupalan ja lähdimme takaisin kotia kohti. Poikkesimme kauppakeskus Willassa Hyvinkäällä, jossa kierismme hieman kauppoja. Mukaan tarttui punainen narutoppi New Yorkerista.
Kun saavuimme Papulle takaisin, kävimme katsomassa naapurin shirenhevosta, Lasso nimeltään. Siinä vähän aikaa pyörittiin ja sitten lähti kyyti kotio.

Heti maanantaina lähdin Pauliinan, hänen äitinsä ja heidän koiransa Rompun kanssa kohti Alavusta. Siellä meidän oli tarkoitus käydä hyppäämässä vähän maastoesteitä ja käydä Powerparkissa. Yövyimme Papun mummulassa.
Tiistaina käytiin hyppäämässä niitä maastoesteitä Alavuden ratsastuskoululla ja minä menin Jaskalla ja Papu Ilarolla. Hypittiin siinä portaita ja koivutukkia ja veteenkin päästiin. Kerran tuli mulla yhdelle esteelle kielto, joka oli siis täysin mun vika. Muuten meni suhteellisen hyvin, ainakin omasta mielestäni.
Keskiviikkona käytiin sitten Powerparkissa. Sää oli kiva, aurinko paistoi ja oli juuri sopivan lämmin. Käytiin melkein kaikki laitteet läpi ja suosikkilistan kärkeen pääsi uutuuslaite Junker, joka oli erittäin vauhdikas vuoristorata.
Illalla Pauliina kävi vielä uimassa ja kerättiin pari kasvia kasvikansioon, joka oltiin saatu koulusta tehtäväksi.
Torstai-iltapäivänä sitten lähdettiin taas kotia kohti.

Xx Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti