keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

~My baby lives in shades of cool~

Moiksuuu!

Nyt kuten huomasitte tänne saapuessae että ulkoasu on vaihtunut! Bannun teki Jenna, kiitos hänelle siitä paljon! Sain melkein sydärin ja leuka tippui lattiaan kun näin sen ekan kerran!

Tänään käytiin aamulla koskarissa. Sieltä ei tarttunut mukaan muutakuin lindexin stepsit, koska ei ennen oo mul ollu ja niitä tarvistsisin, varsinkin jos korkkareiden kans en haluu käyttää sukkiksii.
Tollaset siis :)

Sitten sieltä kotiin päästyäni soittelin pianoo parisen tuntia. Kyllä, pari tuntia. Ymmärtäisit kyllä jos tykkäät soittaa, osaat soittaa ja on nuotteja tarpeeksi ja kappaleita joita tulee esim. radiosta. Itse tykkään soittaa poppia, en ole klassilillinen ihminen, ei edes nuotteja löydy mihinkään sinfonioihin. Mutta kyllä iskelmä ja toivelaulukirjojen sisällys menee mennen tullen. Kaikki Maammelaulusta Viva La Vidaan ja Viva La Vidasta Hämä Hämä Häkkiin. Oon tässä muutaman kuukauen harjotellu myös Myrskyluodon Maijaa ja sekin menee jo ihan mukavasti. Oon alkanu jo kasaileen settiä jota voi sitten soittaa jos jonnekkin juhliin esim halutaan soittamaan. Sen verran tiedän että alkaa I Want:illa ja loppuu Myrskyluodon Maijaan. Setissä tulee oleen jotain kolkyt biisii riipuu tietysti tilaisuudesta että kauanko halutaan soitettavan jne.

Enään kaksviikkoo niin alkaa ratsastustunnit! Taivaallista, oon oottanu niin kauan niiden alkua. Silloin rupeen käymään kaks kertaa viikos tunneil ja jokatoinen viikko on Mallatin Katin valmennus!

Xx Sara


2 kommenttia:

 1. Miten vanha oot? Sun blogii on kiva lukee, ku oon itekki hevos- ja 1Dtyttö :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon 13 vuotta! Kiitti, kiva tietää et joku lukee :)
   Xx Sara

   Poista