lauantai 16. marraskuuta 2013

Happy hunger games & stable!

Moroooo!

Eilen meijän luokalla oli leffa päivä ja katottiin Nälkäpeli! Näin sen toisen kerran ja se on aivan mahatava elokuva! Samalla sai syödä karkkia ja juoda juomista. Välissä käytiin syömässä mutta melkein kukaan ei syönyt mitään koska a. Ruoka oli niin paskaa ja b. Oltiin syöty jo tosi paljon karkkia ja c. kaikki halus mennä kattoon elokuvaa mahdollisimman nopeasti!

Menin noin puoli neljän aikaan tallille ja auttelin pikkuisia ja minut määrättiin kävelyttämään Reiska koska ei voinut mennä tunnille kun aristi VEJ koska kengitys. Sitten kun olin kentällä hieman kävellyt niin ei enään ollenkaan ontunut ja meni ihan normaalisti. Hoisin sitten Reiskan pois ja ja lähdin autolla kohti seuraavaa määäränpäätä joka oli Mouhijärvi ja siellä sijaitseva tuttujeni ravitalli jossa käyn välillä "töissä". Siellä hoidettiin iltaruokinta ja menin sitten heille yöksi. Syötiin siellä lättyjä ja katteltiin TV:tä ja käytiin saunassa. Sitte joskus yhentoista aikoihin mentiin nukkumaan. Aamulla herättiin joku vähän vaille kaheksan ja syötiin ja puettiin ja lähettiin yheksäks tallille. Tallilla siivosin karsinoita ja sen jälkeen lakaisin lattiat. Sen jälkeen öljysin muutamat varusteet ja he olivat menossa Agrimarkettiin niin heittivät minut sitten siinä samalla kotiin.

Kotona en oo tehny mitään ihmeellistä. Sitten ku koneelle pääsin niin aloin heti tekemään 1D videoo. Mielestäni onnistuin ihan hyvin mutta kommatkaa te ja laittakaa mielipiteenne niin osaan enskerralla tehä paremman! *Klick* There is the video

R.I.P. Dakota III "Kirppu" 1998-2013

Olkoon onni teille myönteinen! Terkkuja lähettää Sassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti