maanantai 14. lokakuuta 2013

Happy birthday for u #4

Claran näkökulma


"Oletko nyt varmasti pakannut kaikki tarvittavat mukaan?" isäni kyseli. "Joojooo!!!" huudahdin jo nieman ärsyyntyneenä. Halimme vielä ja astuimme sen jälkeen poikien kanssa autoon. Paul ajoi isoa monipaikkaista Chervoletiä. Kotoamme lentokentälle ei ajanut kuin noin vartin. Tämä lentokenttä ei ole mikään iso vaan sellainen pieni lähinnä pienlentokoineille tarkoitettu. Yksityiskoneemme lähtisi sieltä.

****************************

Tulimme putkea putken lentokoneesta pois ja juoksimme heti autoon ettei fanit kerkiäisi piirittää meitä kauhean paljon. Astuimme taasuuten Chervoletiin joka oli tälläkertaa sininen. Ajoimme nopeasti - ehkä liiankin nopeasti - poikien yhteis asunnolle joka oli lähellä Wembly Stadiumia jossa pojat esiintyisivät illalla. Menimme sisään SUUUREEN taloon ja Harry näytti minulle vierashuoneen jossa asuisin nämä muutamat päivät. Poikien piti melkein heti lähteä Paulin mukana Stadiumille joten jäin yksin ja päätin lähteä kiertelemään kaupunkia koska Lontooseen usein pääse. Löysin heti ihanan vaate kaupan johon päätin tutustua paremmin. Onneksi minulla on noin £500 mukana niin minulla ei ainakaan rahat pitäisi loppua kesken. Löysin kivan paidan ja pillifarkut ja ostin ne. Ajattelin pistää ne keikalle päälle. Sitten kävin ostarissa lähinnä katsomassa löytyisikö sieltä kivoja kenkiä. Löysinhän minä sieltä kivat kiilakorot jotka oli päällystetty farkkukankaalla. Ostin nekin, ostoksiini ei ollut menny edes satasta! Lontoo on halpa paikka verrattuna meidän pikku kyläämme. Jatkoin matkaa kaupasta ja poimin matkallani vielä Armanin hajuveden ja päädyin sen jälkeen McDonal'siin syömään. En ollut hirveän nälkäinenn joten otin vain hampurilaisen. Sen syötyäni lähdin poikien asunnolle takaisin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuli ihan HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMOOOOOOOOOOOOOO  lyhyt mutta jatkelen heti huomenissa kun pari kaveriani tulee vaikuttamaaan seuraavan tekemiseen! Katsotaan tuleeku siitä sitten mielenkiintoisempi osa!

Kiireellisin terveisin Sassu ♥

1 kommentti: