maanantai 2. syyskuuta 2013

Happy Birthday for u #2

Claran näkökulma:

Tärisin, olin erittäin hysteerinen. Itkin vieläkin. Pojat kertyivät vierelleni sängylle, muutuin vieläkin hysteerisemmäksi."Miksi itket ja täriset? Etkö pidäkään lahjastasi?" Niall kysyi. Jaa ettenkö pidä!? "Pidän, todellakin mutta olen vain niin onnellinen kun te olette täällä vain minua varten. Miten te edes halusitte tai ehditte?" kysäisin. "Jaa et miten me haluttiin edes? Kyllä jokainen ihminen olisi varmaankin tämän arvoinen mutta olemme lukeneet blogiasi ja tutustuneet sinuun niin halusimme tavata sinut." Zayn vastasi. "Siis anteeksi mitä?! Ootte lukenu mun blogia?" Minulla on siis lifestyle blogi mut en ikinä olis kuvitellu että 1D:n pojat olis lukenu sitä. "Juuu-u, ollaan luettu. Oot muuten tosi hyvä kirjottaja!" Liam puuttui keskusteluun. Kuului koputus ja ovi avautui. Isä astui sisään. "Jos pojat päästäisitte Claran pukemaan niin mennään sitten yhdessä aamupalalle!" Pojat, varsinkin Harry lähtivät hieman vastahakoisesti huoneesta. Laitoin päälleni harmaan T-Paidan jossa luki Drop in the bucket life just add water ja farkkuminarit.
Astuin ulos huoneesta ja lähdin kohti keittiötä. Pojat istuivat jo tuoleilla mussuttamassa leipää. Otin kulhon kaapista ja kaadoin muroja ja maitoa siihen. Otin lusikan ja istuin ainoalle vapaalle tuolille joka sattui olemaan Harryn ja Niallin välissä. Söin vaivaantuneena koska onhan se aika outoa jos maailman isoin poikabändi istuu samassa pöydässä kanssasi.Niallin näkökulma:

Huomasin heti että Harry on ihastunut tähän nuoreen leidiin. Sen näki hänen ilmeestään ja hän tuli muita vastahakoisemmin pois Claran huoneesta. Onhan hän hyvännäköinen mut antaa Harryn nyt eka koittaa kepillä jäätä. Hänen isänsä tuli kirjekuori kädessään Claran viereen. "Clara, tässä on sinun syntymäpäivälahjasi koko perheeltä." Clara avasi sen, hänen ilmeensä oli jälleen kerran näkemisen arvoinen."1D:n keikalle VIP-liput!?!"hän kiekaisi. Lujaa. Hän ilonsekaisessa tunteessaan kapsahti Harryn kaulaan ja Harry oli kaatua. Nauroimme Harrylle jonka ilme oli WTF is this girl doin'? Clara punastui ja istui takaisin omalle tuolilleen.
Tällänen osa tälläkertaa aika tylsä mutta eivoi mitään.


^Tossa on toi päähenkilö


^Hänen vaatteensa


^ Ja perus HazzaEi kommentteja:

Lähetä kommentti